LOOPBAANBEGELEIDING

Werk is meer dan het uitvoeren van taken en je functie vervullen. Anno 2019 staan we voor complexe vraagstukken waar ons werk een onderdeel van is. Participeren in de maatschappij betekent meerdere rollen vervullen die je helpen om een goed en waardig bestaan te hebben. Van werknemer, ouder, kind tot partner en vriend. Het is een geheel. Juist daarom is je werk zo’n belangrijk onderdeel van je leven. En als het niet ‘werkt’ op je werk, om welke reden dan ook- is er werk aan de winkel.

 

Wat als je niet op de juiste plek zit of als je niet meer op je plek kunt blijven?

Dan kan ik je helpen!

Hoe dan?

Samen gaan we aan de slag met het onderzoeken van de onderliggende vraagstukken. Wat houd je écht bezig? Waar loop je warm voor? Wat boeit jou? Kortom: wat geeft je energie zonder dat het kost? Maar ook de andere kant, wat kost je wel? Waar loop je in je huidige functie tegenaan waardoor het niet goed gaat. Dit onderzoeken kost tijd en heeft deze tijd ook nodig. Je talenten (her)vinden en weten wat je wilt, is niet iets dat je zomaar ontdekt. Daar nemen we de tijd voor. Door met gerichte instrumenten te werken, krijgen we beter zicht op bovenstaande punten.

Vervolgens zetten we een weg uit naar de arbeidsmarkt. Hoe kom je waar je wilt zijn? Door het inzetten van o.a. werkervaringsplekken, stages en contacten zul je zien dat het vinden van de juiste plek een optie is. Je doet vertrouwen op en ervaart of dit een nieuwe richting is.

Solliciteren en training hierin, hoort uiteraard erbij. Het maken van een goede motivatiebrief, of een andere passende manier van presenteren, je cv en uiteraard een up-to-date LinkedIn profiel zijn allemaal vaardigheden die je je eigen gaat maken, natuurlijk met hulp op maat.

Of je nu een outplacement aangeboden krijgt, in een Spoor-2 traject aankomt, of simpelweg een andere baan zoekt: ik help je met het verder zoeken, ontdekken en realiseren van je

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je zult zien, als je eenmaal de eerste stap hebt genomen …